close and return
eleonora meleti blog

Eίναι της μόδaς είναι όμως βολικά;

Eίναι της μόδaς είναι όμως βολικά;

από την Ελεονώρα Μελέτη — Posted in  Ομορφιά και Στυλ on 30 December 2020

Είπα να το τολμήσω! Το έβλεπα, σε κάποιες μου άρεσε σε κάποιες άλλες δεν μου άρεσε. Επειδή όμως έχω μακριά βάση στα δικά μου νύχια, και σχετικά ωραία δάχτυλα, πίστευα ότι θα μου πηγαίνουν! Έτσι και τα δοκίμασα!

 

Πήγα που λέτε εχθές και έκανα τα νύχια μου μακριά και οβάλ! Που για μένα είναι μεγάλο βήμα! Και αλλαγή! Γιατί συνήθως τα έχω σύριζα ( με γαργάρες θα ξεπλύνω το στόμα μου) και μαύρα!

 


Στην αρχή ενώ η διαδικασία προχωρούσε , αν και μου άρεσε αυτό που έβλεπα, φοβόμουν ότι θα είναι πολύ ξένο πάνω μου! Τελικά όταν ολοκληρώθηκε το αποτέλεσμα , έβρισκα τα χέρια μου σέξι, θηλυκά και σίγουρα διαφορετικά από πριν.

 

Έχω κλείσει 24 ώρες με τα νέα μου νύχια και σας παρουσιάζω τα υπέρ και τα κατά

 

Υπέρ: Είναι εντυπωσιακά και περιποιημένα. Εγώ διάλεξα ένα ουδέτερο γαλακτερό ήπιο χρώμα για να πηγαίνει με όλα τα ρούχα , και γιατί ούτως ή άλλως το σχήμα είναι από μόνο του αρκετό για να τραβήξει την προσοχή και τα βλέμματα.


Μπορώ επιτέλους να φοράω όσο το δυνατόν περισσότερα κοσμήματα γίνεται ! Τόσα δαχτυλίδια όσα έβαλα εχθές όταν βγήκα, δεν θα φορούσε ούτε και η Παναγιά της Τήνου … Άλλα πόσο λατρεύω αυτό το στιλ με τα αμέτρητα αταίριαστα αλλά και ταιριαστά μεταξύ τους κοσμήματα!


Η απόλαυση στο ξύσιμο  δεν έχει όρια. Είναι κουνούπι, είναι σκνίπα, είναι απλή φαγούρα …. Δεν θα θες να τελειώσει…


Δίνουν μια σέξι αίσθηση όταν κρατάς το ποτήρι Παρατήρησα εχθές πως οι άνδρες μου κάνανε περισσότερα ματάκια όταν κρατούσα το ποτήρι κοντά στο πρόσωπό μου… Το έβλεπα και εγώ στον καθρέφτη. Το θέαμα είναι σέξι. Αν καπνίζεις υποθέτω πως θα είναι το ίδιο και με το τσιγάρο. Αν σπάσεις και λίγο τα καρπό γίνεσαι πολύ “νιααααρρρρρ”.


Τα λατρεύει η γάτα μου! Προφανώς για τους  λόγους που ανέφερα στο “ξύσιμο” γιατί όταν βάζω νύχι στα χάδια, κάνει  όλο πππππρ ππππρ πππππρρρρρ”

 

 

Κατά: Και τώρα στα παρασύνθημα. Αν έχεις μάθει να είσαι γρήγορη πρακτική και άρπα κόλλα, θες πολύ χρόνο για να τα συνηθίσεις!


Μέγα πρόβλημα το κινητό! Δεν μπορώ να ξεπετάξω τα μηνύματα μου όπως πάντα! Για ένα text μπορεί και να σου σπάσουν τα νεύρα… Να θες να γράψεις «ι» και να πατάς «ο».Να το σβήνεις και ξανά το ίδιο και ξανά και ξανά. Από εχθές έχω ανακαλύψει τη μαγεία του φωνητικού μηνύματος.


Το ίδιο πρόβλημα με το γράψιμο θα έχεις και το κομπιούτερ σου. Οι τόνοι ξεφεύγουν , πολλά γράμματα , ειδικά αν κάνεις γρήγορο τυφλό, δεν «πιάνουν» με τη μία, και υποπτεύομαι πως και το θέαμα θα πρέπει να είναι λίγο πιο γελοίο γιατί υποχρεώνεσαι και πετάς δεξί δαχτυλάκι, ενώ ο θόρυβος του ακρυλικού στα πλήκτρα είναι εκκωφαντικός!


Κουμπώματα σε βραχιόλια  κολιέ σκουλαρίκια τα ξεχνάς μόνος σου! Θες βοήθεια! Που για μία ανεξάρτητη φύση, αυτό είναι κακό !
Η κρέμα σώματος «βρίσκει» κάτω από τα νύχια! Πρέπει να τα καθάριζες αμέσως γιατί μετά μπορεί λερώσεις το οτιδήποτε!


Δεν ξελύνεις κόμπους εύκολα, σχεδόν καθόλου, και αυτό για τα σπορ είναι ένα θέμα.
Όχι χέρια σε μύτη και αυτιά!Αν και υπήρχε ο μύθος πως αν έχεις το μικρό νύχι μακρύ, κάνεις καλές «ανασκαφές», με το οβάλ περιποιημένο εκτός του ότι δεν είναι σικ, είναι και …επώδυνο!


Μέχρι στιγμής αυτά είναι τα συμπεράσματα που έχω βγάλει από τις πρώτες 24 ώρες παρέα με τα καινούρια μου νύχια .
Αν με ρωτάτε, είναι ωραία. Η εικόνα είναι καλύτερη από την ταλαιπωρία… Βέβαια η κάθε μία , όσο αντέξει!


close and return

Επιστροφή στην Κατηγορία Ομορφιά και Στυλ
recent posts