close and return
eleonora meleti blog

Τι σημαίνει για το χαρακτήρα σας η ώρα που γεννηθήκατε! Και ΔΕΝ αναφέρομαι στον ωροσκόπο!

Τι σημαίνει για το χαρακτήρα σας η ώρα που γεννηθήκατε! Και ΔΕΝ αναφέρομαι στον ωροσκόπο!

από την Ελεονώρα Μελέτη — Posted in  Wellbeing and Psychology on 12 May 2020

Η ανατολική φιλοσοφία δεν αναγνωρίζει τόσο τη σημαντικότητα του ωροσκόπου στα ζώδια, καθώς ο ωροσκόπος αφορά στη θέση των πλανητών και αυτή αλλάζει χρόνο με το χρόνο. Δίνει όμως ιδιαίτερη σημασία στην ώρα γέννησης.


 

Η ώρα γέννησης   μπορεί να αποκαλύψει κάποια από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μας που καθορίζονται από το πια στιγμή της ημέρας, ήρθαμε στο κόσμο.

 

 

Αν έχετε γεννηθεί από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 02:00

 

Η οικογένεια σας παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στη ζωή σας. Είστε άνθρωπος που αναζητά την ασφάλεια και τη σιγουριά και νιώθετε άνετα μόνο όταν είστε στα νερά σας , με οικεία πρόσωπα και σε γνώριμα μέρη. Σας αρέσει να παρέχετε γνώση και οι άλλοι σας θεωρούν μάλλον λίγο συγκρατημένους ή και συντηρητικούς.

 

 

 

Αν έχετε  γεννηθεί από τις 02:00 έως τις 04:00

 

Είστε άνθρωποι γεμάτη περιέργεια και δίψα για τη ζωή και έχετε ανάγκη να ανακαλύπτεται συνέχεια και κάτι καινούριο.  Είστε επικοινωνιακοί, έξυπνοι, καλοί  φίλοι, σας αρέσει το διάβασμα, το γράψιμο, τα ταξίδια,  και σας αρέσουν τα σπορ.

 

 

 

Αν έχετε γεννηθεί από τις 04:00 έως τις 06:00

 

Είστε ρομαντικοί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε και ξεροκέφαλοι.  Πρέπει να μάθετε να υπερασπίζετε τον εαυτό σας, ανησυχείτε για το μέλλον και σας αρέσει να μοιράζεστε.  Είστε δημιουργικοί αλλά αποτελείτε και σπουδαία πηγή έμπνευσης για τους άλλους.

 

 

 

Αν έχετε γεννηθεί από τις 06:00 έως τις 08:00

 

Είστε γεννημένοι για αρχηγοί καθώς είστε ηγετικοί και τολμηροί. Νιώθετε καλά με το οτιδήποτε καλλιτεχνικό, σας αρέσει να γίνεστε αποδεκτοί και η αναγνώριση από τους άλλους είναι απαραίτητη για εσάς. Είστε αυστηροί και απαιτητικοί από τον εαυτό σας.

 

 

 

Αν έχετε γεννηθεί από τις 08:00 έως τις 10:00

 

Είστε ευαίσθητα άτομα και σας αρέσει η γαλήνη και η ηρεμία. Τεχνικές όπως ο διαλογισμός σας ταιριάζουν απόλυτα ενώ δεν σας αφορά καθόλου το να έχετε απήχηση στο ευρύ κοινό. Σκοπός της ζωής σας να μπορείτε να βοηθάτε τους γύρω σας να είναι ήρεμοι με αρμονία στην ψυχή τους.

 

 

 

Αν έχετε γεννηθεί από τις 10:00 μέχρι το μεσημέρι

 

Είστε κοινωνικοί, σας αρέσει να περνάτε χρόνο με ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέρονται με εσάς. Είστε ομαδικός παίχτης και ξέρετε πως να φέρνετε κοντά τον έναν στον άλλον.  Σας αρέσουν οι νέες γνωριμίες, οι περιπέτειες και οι εμπειρίες.

 

 

 

Αν έχετε γεννηθεί από το μεσημέρι μέχρι τις 14:00

 

Είστε φιλόδοξοι, σας αρέσει να σας θαυμάζουν επειδή  ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση. Αυτό θα σας χαρίσει σίγουρα επαγγελματική επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε να κάνετε απλά να θυμάστε πως η δουλειά σας μπορεί να επισκιάσει τη προσωπική σας ζωή.

 

 

 

Αν έχετε γεννηθεί από τις 14:οο μέχρι τις 16:00

 

Σας αρέσει να αλλάζετε τα πάντα γύρω σας συνεχώς, αγαπάτε την περιπέτεια και μισείτε τη ρουτίνα και τη στασιμότητα. Έχετε φιλοσοφικές αναζητήσεις, και για να βρείτε απαντήσεις σε ό,τι σας βασανίζει είστε ικανοί να ανοίξετε τα φτερά σας για πολύ μακριά.

 

 

 

Αν έχετε γεννηθεί από τις 16:00 μέχρι τις 18:00

 

Είστε θετικοί και πολύ ενεργητικοί αν και δεν είναι εύκολο για εσάς να ανοιχτείτε στους γύρω σας. Από την άλλη δεν παίρνετε τίποτε ως δεδομένο κυρίως την αγάπη και την εμπιστοσύνη και σας αρέσει να λύνετε τα μυστήρια της ζωής.

 

 

 

Αν έχετε γεννηθεί από τις 18:00 μέχρι τις 20:00

 

Δεν σας αρέσει να αμφισβητείτε τα γεγονότα αλλά παίρνετε τα πράγματα ως έχουν. Έχετε τη μοναδική χάρη της εσνυναισθησης και μπορείτε εύκολα να μπείτε στα παπούτσια των άλλων και να καταλάβετε τις ανάγκες τους.

 

 

 

Αν έχετε γεννηθεί από τις 20:00 μέχρι τις 22:00

 

Είστε τελειομανείς, δεν σας αρέσει να κάνετε λάθη, σας αρέσει να σας δείχνουν οι άλλοι την εκτίμηση τους προς το πρόσωπο σας, και όλοι μπορούν να βασίζονται στην βοήθεια σας, την οποία πάντα δίνετε απλόχερα.

 

 

 

Αν έχετε γεννηθεί από τις 22:00 μέχρι τα μεσάνυχτα

 

Μπορείτε να κατακτήσετε όποιον στόχο και να βάλετε, ξέρετε πολύ καλά και ποιος είστε και τι αναζητάτε από τη ζωή. Είστε δημιουργικοί και επιζητάτε τη φήμη και τη δόξα. Δεν διστάζετε να ξεπεράσετε τα όρια σας, για να πετύχετε αυτό που θα βάλετε στο μυαλό σας.

 


close and return

Επιστροφή στην Κατηγορία Eυζήν και Ψυχολογία
recent posts